Over ons

Van Eijnsbergen & Partners is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van gezond en effectief functioneren. Op basis van meer dan veertig jaar ervaring bieden wij landelijk een breed dienstenpakket. Onze opdrachtgevers zijn onderwijs- zorg- en kennisinstellingen, bedrijven en multinationals, vakbonden, arbodiensten, overheid en het UWV.

Ruim 40 jaar specialist in belastbaarheid en effectiviteit

Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in het thema belastbaarheid en duurzame inzetbaarheid. Hiervoor werken wij in interdisciplinaire teams die de vakgebieden arbeids- en organisatie-, neuro- en klinische psychologie integreren. De combinatie van deze vakgebieden maakt inzichtelijk wat de voorwaarden en kansen zijn voor duurzaam gezond en effectief functioneren. Kenmerkend voor onze werkwijze is een intensieve samenwerking met cliënt, verwijzer en opdrachtgever waarbij eerlijkheid, respect en oplossingsgerichtheid centraal staan.

Onze benadering is gebaseerd op de zienswijze van Coert van Eijnsbergen. Hij richtte in 1975 Van Eijnsbergen & Partners op na zijn studies theologie, klinische psychologie en arbeids- en organisatiepsychologie. In samenwerking met beroepsvereniging NIP was hij begin jaren tachtig mede-initiatiefnemer van het toen nog niet bestaande vakgebied ‘Psychologie van arbeid en gezondheid’. Sinds 2011 staat de organisatie onder directie van psycholoog Jeroen van Eijnsbergen.

Progressie door inzicht