Aansprakelijkheid

vaneijnsbergen.nl en arbeidspsycholoog.nl zijn eigendom en vallen onder verantwoordelijkheid van Van Eijnsbergen Training & Advies / Van Eijnsbergen & Partners te Leidschendam.
Alle gegevens op deze website hebben een strikt informatief karakter.

Alles wat op deze site voorkomt mag uitsluitend gebruikt worden voor persoonlijke, niet-commerciĆ«le doeleinden. Het is verboden deze site of onderdelen daarvan te veelvoudigen, te distribueren, te wijzigen, te verkopen, te publiceren, permanent op te slaan of te laten circuleren zonder voorafgaande toestemming van Van Eijnsbergen & Partners te Leidschendam. 

Hoewel deze site uiteraard met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kan Van Eijnsbergen & Partners geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de accuraatheid, volledigheid of betrouwbaarheid van de inhoud van deze website of enig andere website die aan deze site gelinkt is. 
Van Eijnsbergen & Partners is tevens niet aansprakelijk voor de directe of indirecte schade ontstaan door gebruik in welke vorm dan ook van de inhoud van deze site of door gebruik van de aan deze site gelinkte sites.