onder de aandacht

Business to business dienstverlening

Wilt u meer weten over onze diensten gericht op het bedrijfsleven en de overheid? Lees meer.

Onderwijsspecialisten

Graag wijzen wij u op onze specifiek op het onderwijs gerichte programma's. Lees verder

Dienstverlening

Samen met de cliënt wordt individueel op basis van maatwerk inzicht verkregen in met name de onderhuidse persoonsdynamische en cognitieve processen in relatie tot duurzaam gezond en effectief functioneren.

De psychologische onderzoeken richten zich op het primair verschaffen van inzicht in deze patronen welke waar mogelijk vertaald worden naar de specifieke kenmerken van de functie of werksetting. Dergelijke onderzoeken kunnen zich richten op talenten en verdere ontwikkeling of op het in kaart brengen van kwetsbaarheden en beperkingen die het duurzaam functioneren in de weg kunnen zitten.

Onze trainingen, workshops en counsellingtrajecten richten zich op persoonlijke en professionele ontwikkeling middels het samen verbinden van persoonskenmerken aan functiekenmerken, organisatiekenmerken en/of branchekenmerken. Helderheid over de wisselwerking van eigen dynamiek en omgevingsdynamiek! Verbeteren van o.a. weerbaarheid, identiteitsstevigheid, assertiviteit en beïnvloedingsstijlen kan in dergelijke trajecten aan de orde zijn.